Wednesday 13 April 2016

Pinned to paleo diet on Pinterest


Just Pinned to paleo diet: Roerbak van bief met Paleo kaassaus 4 pers. Voor de roerbak: - 1 kilo biefstuk in stukjes - 2 paprika's in stukjes - 1 bakje champignons in stukjes - 1 ui fijngesneden - 2 el kokosolie - hymalayazout en peper Verhit de kokosolie in een wok en fruit eerst de ui. Voeg dan in volgorde de champignons paprika en bief toe en breng op smaak met peper en zout. Voor de kaassaus - 2 bakjes dobbelsteentjes gerookt vet spek ( plus) - 6 eidooiers - 60 ml citroensap - 1 el mosterd - 4 el edelgistvlokken - 1 el picadillokruiden ( jonnie boer) Het vet spek laat je smelten in een pannetje. Je moet ongeveer 300 ml vet krijgen. In een ander pannetje breng je een bodempje water aan de kook. In een kom die op het laatste pannetje past meng je de eidooiers mosterd en citroen. Zet het op het pannetje met water en blijf met een garde roeren totdat het warm wordt. Voeg beetje bij beetje het vet toe en blijf goed roeren totdat de saus dikker wordt. Haal de kom van het pannetje en roer de edelgist en de kruiden erdoor. De saus kun je een week bewaren in de koelkast in een afgesloten potje. #kimkooktpaleo.simplesite.com#paleo #glutenvrij #suikervrij #lactosevrij by kimkookt http://ift.tt/1VVpuvz

No comments:

Post a Comment